Romantisk weekend....

Jag blir "lite" avundsjuk när jag läser att vissa redan skickat sin tenta!!!! VA! Då blir jag rädd att jag missuppfattat inlämningsdatumet och tittade flera gånger i min almanacka, jo det är ju lång tid kvar....enligt min almanacka.
En fråga är dock gjord. + samtliga intervjuer till fältstudierapporten som nu ska skrivas ihop.

I helgen var jag och min man på tu man hand i huvudstaden för att rå om varandra! Vi hade bokat in biljetter till Maria Möllers show på lördagen och bodde på ett hotell centralt i centrum. Tågresan dit kändes overklig - att faktiskt vara på väg, och bara vi! Blev bjudna på mat på hotellet när vi kom dit och kände att  nu har vi massor med möjligheter....men klockan var 22.00 och vi var trötta!
Vaknade som vanligt strax efter 7 på lördagen (när man kan sova hur länge man vill..) Satte på TV:n och tittade på lite bollibompa........Längtade efter barnen! Men ändå skönt att inga kom och hoppade i sängen! Efter en enorm hotellfrukost då Ingo satte sig på de golvsvida gardinveporna så hela gardinuppsättningen med stång och allt rasade ner rakt över våran mat, gick vi ut på stan och strosade runt! Fick faktiskt köpt en lite bra grejor och hade det riktigt mysigt - gick där hand i hand utan stress! Men ju längre dagen gick desto konstigare kände jag mig. Alldeles vek och lätt illamående! Svimmade nästan inne på Gallerian och fick sätta mig för att sedan gå ut. Bara tanken på att vi någon mer gång under dagen skulle äta kändes äcklande! Kl. 13,00 ringde de från teatern och sa att Maria Möller var sjuk och att föreställningen blivit inställd! Vi kollade om det fanns biljetter till Globen, men det var tjockt! Ja, ja, lika bra det! Gick tillbaks till hotellet med en stor inköpt godispåse (som jag inte var så sugen på) och där blev jag sedan liggandes med frossa resten av kvällen! På söndagen skull vi ta tåget hem efter frukost och då kände jag mig lite bättre. Tog en promenad till stationen eftersom solen sken och vi hade gott om tid. Stannade in vid Klara kyrka satte oss lite och sög in Söndagsstämningen när de tränade och förberedde inför högmässan. Den hann vi inte med eftersom tåget gick kl. 11 då mässan startade. Köpte en bukett tulpaner med lite grönt i till mamma som Tack för barnvakteriet på centralstationen för 170 kr! (10 tulpaner) Tågresan gick bra, men så fort vi kom hem och jag kunde slappna av sjönk jag ihop igen. Mådde tjuvtjockt och kände mig höggravid! Ner under täcket och låg där resten av kvällen och kved. Hela  Måndagen också! På kvällen sedan började nästa i familjen att spy! OK. epepemin är igång! Igår höll vi oss alla hemma för att vänta in nästa...,men än så länge är det ingen mer som insjuknat....Jag struntar dock i att skicka iväg Joel till skolan ifall ifall. Det är ju inte roligt att smitta ner alla inför påsklovet! Jag skulle egentligen jobbat idag, men skickar ut barnen till ladugården och ska tenta istället. Barnen kan ju faktiskt leka i snön här också nu! I måndags kom det 15 cm snö! Och den finns kvar!

Kanske fler än jag tänker tentaskriva under påsken, men låt oss inte glömma vad vi firar! Jag ska verkligen försöka leva med i påskens alla skeden. Sedan ses vi snart igen....Kram tills dess! /TK

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kära du jag skrattar så tårarna rinner.... ja inte åt din kräksjuka, stackare. Nej gardinveporna förstås. Hoppas jag aldrig träffar din käre Ingo för då kommer jag att explodera av skratt och han vet inte varför. Du borde ha fotat. Vilken romantisk helg. Madonna
PS Är ni portade på hotellet?

2008-03-19 @ 14:23:31
Postat av: TK

De var så trevliga på hotellet och hälsade oss faktiskt välkomna tillbaka....! Ja, bönder är ju inte så världsvana - mer än Karl-Petter i lets Dance då!

2008-03-22 @ 16:54:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0